Ventilationsfirma – hvor finder jeg det?

Få hjælp til udsugning og ventilation af ventilationsfirma

Pas på miljøet og medarbejderne med gode udsugnings- og ventilationsløsninger

Ejer du, eller arbejder du i en produktionsvirksomhed, og er du på udkig efter et nyt ventilationssystem? Et velfungerende ventilationsanlæg er vigtigt i en produktionsvirksomhed, da det har stor betydning for miljøet, indeklimaet og arbejdsmiljøet.

Alle ved, at et godt indeklima er vigtigt. Det gælder i private hjem, men så sandelig også på arbejdspladser. På et kontor kan et dårligt indeklima blandt andet betyde, at medarbejderne kan have svært ved at koncentrere sig eller måske får hovedpine.

I en arbejdshal kan indeklimaet på grund af forurenende partikler med videre være problematisk, og ordentlig ventilation er derfor meget vigtig for arbejdsmiljøet i arbejdshallen.

 Ventilationsfirma der tilbyder tilpassede og moderne løsninger

Hvis du er på udkig efter et ventilationsfirma, der har fokus på kvalitet, bæredygtighed og minimal miljøbelastning, er det internationale ventilationsfirma Technor i Hobro måske løsningen. Virksomheden har eksisteret siden 1998 og hjælper med alt indenfor procesudsugnings- og ventilationsanlæg.

Technor arbejder ud fra et ønske om, at virksomhedens løsninger skal give kunderne en lønsom produktion med minimale driftsomkostninger og et optimalt arbejdsmiljø.

Virksomheden tilbyder forskellige ventilationsløsninger til industrivirksomheder, og løsningerne bliver tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Fordi ventilation er vigtig i en produktionsvirksomhed, kan en serviceordning være rar at have. Technor tilbyder skræddersyede serviceløsninger og har serviceteknikere, der dækker hele landet. Virksomheden servicerer alle typer anlæg – også anlæg, der ikke er opført af dem selv. Serviceteknikerne rykker hurtigt ud, så den tid, hvor anlægget ikke fungerer optimalt, minimeres.

En serviceordning kan fx indeholde en aftale om fast servicering. Det er også muligt at tilkalde Technors serviceteknikere, hvis der opstår noget akut.

Får I brug for nye komponenter og reservedele, kan Technor servicere snart sagt alle brancher med det.

Hvis du er interesseret i at se eksempler på løsninger fra Technor, kan du finde forskellige  cases på Technors hjemmeside. Virksomhedens cases er delt op i emnerne papir & plast, komposit, metal, fødevarer, mineral, træ, lak og støvsuger.

Technor har udover administrations- og fabriksbygningerne i Hobro også et salgskontor i Sverige.