Hvorfor er temperaturtransmitter vigtige?

temperatursmitter-industri-sikkerhed-pr-elektronics

Hvorfor er temperaturtransmitter vigtige?

Tilslutning af denne enhed har kun behov for to kobbertråde, behøver ikke en vekselstrøm i nærheden af den, afbryder støj og er generelt billigere. Det lyder som en drøm, der går i opfyldelse. Men stadig komplekst, da intet er så godt som det ser ud til. For at få en bedre forståelse er det nyttigt at kende forskellen mellem denne slags enhed og andet lignende temperaturmåleudstyr. Du får også en idé om, hvordan du konfigurerer den, så den er klar til at måle, hvilken produktion du har brug for, f.eks. Medicin eller øl. På den måde kan du lave en pro og con liste sidst på dagen. Denne artikel vil krave ned i hvad en temperaturtransmittere er og dets formål.

Industriel temperaturmåling

Temperatur er en af de fire grundlæggende procesmålinger (andre er tryk, niveau og flow). Temperaturmålinger bruges i en række forskellige applikationer. Unøjagtighed ved en temperaturaflæsning kan have indflydelse på bundlinjen.
For eksempel, hvis en controller vedligeholder vandtemperaturen ved 100 ° F i en proces, og temperaturmålingerne vender tilbage til controlleren kun er 1 ° F under den faktiske temperatur, øger controlleren energien til processen for at få den til 100 ° F (selvom det virkelig ikke er nødvendigt.) Hvor meget vil denne spildte energi koste dig om året? Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget vand vi taler om. Omkostningerne ved en lille måling unøjagtighed (kun 1 ° F) er meget reel, men overses ofte. Du kan se, at det er vigtigt at have en god forståelse af temperaturmåling. Man kan ikke fortælle om temperaturtransmitter uden sensorer, da de går hånd i hånd. Nedenfor er det kort forklaret, da det høre med til at forstår dette erhverv bedre.

Hvad er en temperatur sensor?
En temperatursensor er en enhed, der leverer temperaturmåling via et elektrisk signal. Sensoren består af to metaller, som genererer elektrisk spænding eller modstand, når den bemærker en ændring i temperaturen. Temperatursensoren spiller en afgørende rolle for at opretholde en bestemt temperatur inden for alt udstyr, der bruges til at lave alt fra medicin til øl. For at producere disse typer indhold er nøjagtigheden og lydhørheden af temperatur- og temperaturkontrollen afgørende for at sikre, at slutproduktet er perfekt. Temperatursensorer findes i forskellige former, som bruges til forskellige metoder til temperaturstyring.