Renover din bolig spar store summer på din varmeregning

En boligrenovering kan måske være en stor udgift, men det er på samme tid en god investering, da en boligrenovering kan betyde, at du kan komme til spare på din årlige varmeregning, mens din bolig på samme tid stiger i værdi, hvilket vil gavne dig den dag, du skal sælge.

Hvis du vælge at renovere din bolig ved eksempelvis at foretage en energirenovering, bliver dit hus bedre til at holde varmen inde, så du kan skrue ned for dine radiatorer og derved skære en god bid af dine varmeudgifter.

En boligrenovering med henblik på at holde varmen inde kan bl.a. omfatte en efterisolering af dine vægge og dit tag, mens det også kan gavne at skifte gamle vinduer og døre ud til mere moderne termovinduer.

Hvis du gerne vil låne penge til at komme i gang med din boligrenovering, kan du spare penge ved at kombinere alle dine lån med et hurtigt samlelån. Med et samlelån samler du alle dine lån i ét, så du kommer til at spare mange penge på dine månedlige afdrag.

Husk omtanken når du låner

Det er en stor beslutning at låne til en boligrenovering, og du bør derfor tænke det hele grundigt igennem, inden du fortsætter.

Du skal bl.a. kigge din privatøkonomi grundigt igennem, så du er sikker på, at du har råd til at betale for dit nye lån. Du må nemlig aldrig låne penge, hvis du ikke har økonomien til det, da du ellers risikere at havne i svære økonomiske vanskeligheder.

Derfor skal du også kende lånets årlige pris, som du kan se ved at tjekke de årlige omkostninger i procent – forkortet ÅOP.

Inden du når så langt, bør du dog spørge dig selv, om du har andre muligheder end at låne, da lån er dyre, hvorfor du kan spare penge ved at finde midlerne et andet sted.