Det er vigtigt at lytte til kroppens signaler

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi kun har én krop at gøre godt i løbet af livet. Derfor er det også vigtigt, at vi lytter, når kroppen prøver at fortælle os noget. Kroppen kan kommunikere på flere måder, hvorfor det er vigtigt, at du mærker efter, så du kan gøre det rigtige.

Det kunne for eksempel være at anskaffe dig en pigmåtte, som kan afhjælpe dig med adskillige fysiske skavanker. Dette vil du høre mere om senere.

I de nedenstående afsnit vil du endvidere blive præsenteret for, hvad du kan gøre, hvis din krop forsøger at fortælle dig noget. I den sammenhæng vil du også blive klogere på vigtigheden i at lytte til kroppen, når du forsøger at fortælle dig noget.

Hyppige skader som du kan gøre noget ved

Der findes utallige små skavanker, som vi ikke kan undgå at opleve en gang i mellem. Det kan være små overbelastninger, spændinger i nakke og skuldre eller noget helt tredje. Der er desværre nok at vælge i mellem. Hvis du ofte oplever noget af det ovenstående, kan det være, at du skal prøve at lytte noget mere til din krop. Det er vigtigt for dit generelle helbred og velvære.

Hvis du eksempelvis ofte oplever spændinger i nakken, er det et klart signal om, at du skal ændre noget. Det kunne være måden, hvorpå du sidder, når du er på arbejde – blot som eksempel.

Hvad kan jeg selv gøre?

Der er heldigvis flere ting, som du selv kan gøre for at minimere risikoen for overbelastninger og spændinger. En af de ting, som du kan gøre, er at anvende en pigmåtte, som i høj grad kan være medvirkende til at få din krop løsnet op. Det kræver ikke mere, at du en gang i mellem lægger dig på pigmåtten, og så skal den nok klare resten!