Palleløfteren – din transportløsning lige ved hånden

Palleløfteren – din transportløsning lige ved hånden

Palleløfteren er – nøjagtigt ligesom overskriften noget så flot (og næsten arrogant i sin påståelighed) påstår – den transportløsning, du kan finde, hvis du altså allerede har valgt at købe denne maskine, lige ved hånden. Palleløfteren og betjeningen af denne fordrer nemlig hverken særlig meget plads eller håndteringskompetence. Palleløfteren er med andre ord let at betjene, og palleløfteren fylder ikke særlig meget på dit lager. Ja, palleløfteren kan du jo nærmest have stående lige, hvor du har lyst. Og lysten, det ved vi jo alle, skifter jo, som vinden blæser. Den ende dag attråer vi det ene, og den anden dag da attråer vi det andet. Lysten er svær at tæmme og at finde rundt i. Og dens ekskursive digres får også næsten mig til at tabe tråden i dette skriv. Hvor kom vi nu fra? Nå jo. Palleløfteren. Og palleløfterens evne til at kunne parkeres næsten over det hele på lageret, da den ikke fylder spor. Slet ikke spor. Det er ikke ligesom en gaffeltruck, der måske endog skal have et særskilt lager, for at man kan have plads til den. Nej, palleløfteren parkerer du nærmest, hvor du vil, og derfor kan man med rette sige, at den er lige ved hånden. Jeg gentager lige denne sande – ja, vel nærmest universel sande – sandhed én gang til, så vi er sikre på, at alle har forstået det. Forstået det helt til bunds og uden at have mistet betydningen et sted ude i sprogets dunkle afkroge. Det ville da være noget så skammeligt at gå glip af dette statement. Tænk hvor ville livet bliver noget mere trist. Er du ikke enig? Men hov. Sproglysten iler afsted, og min hjerne kan næsten ikke følge med. Hvor var det nu, jeg kom til? Nå jo. Palleløfterens lige-ved-håndenhed. Og gentagelsen af denne store sandhed, som ingen må gå glip af. Så. Nu vil jeg sige den, inden jeg endnu engang bliver distraheret. Palleløfteren er din transportløsning lige ved hånden. Og sådan er det. Fastslået med syvtommer søm. Det kan ikke være anderledes.

Palleløfteren – lidt ekstra gejl

Er du nu blevet overbevist om denne maskines fortrinligheder? Der skal et noget så tykt hoved til, hvis man vil undgå at indse dét indlysende potentiale, som denne maskine besidder. Palleløfteren er så god en maskine, og det er så åbenlyst, at du jo næsten – undskyld mit sprog (og måske fordomsfuldhed) – må være noget af et eklatant fjols af næsten imposante dimensioner, hvis du ikke vil indrømme, at denne maskine virkelig har sine fordele. Og hvis du vil indrømme det, så ingen alarm. Så har du gjort mig glad. Ikke for mit egos skyld. Nej, men for denne maskines skyld.

Palleløfteren – et slags postludium

Palleløfteren er min og lagerarbejdernes muse. De bliver inspireret til at lave arbejde, og jeg bliver inspireret til at skrive tekster. Det kan ikke være anderledes. Og lad os lige give denne maskine den fornødne respekt ved at lade stilhedens tomhed runge malmfuldt fra nu af og til evig tid.