Bygningsbeslag er ikke blot et bygningsbeslag 

Bygningsbeslag bruges som led i mange forskellige former for bygningskonstruktioner. Her er det vigtigt med den rette kvalitet og ydeevne i det pågældende beslag til træ, beton eller noget helt tredje. 

Bygningsbeslag bliver udviklet med henblik på en fuld funktion til den givne opgave og af den højest mulige kvalitet. Beslag til byggeri til helst være en høj kvalitet, for i mange år at fungere fuldstændig upåklageligt. Det er ligegyldigt om opgaven er for tømreren eller gør-det-selv manden, så skal bygningsbeslaget være af den absolut bedste kvalitet. Der findes bygningsbeslag som er varmgalvaniseret, elgalvaniseret og rustfrie i mange forskellige variationer og størrelser. De har overordnet set samme formål, men er alligevel med forskellig styrke. 

Rustfrie beslag er ofte ideelle at anvende ved udendørs byggerier. De rustfri bygningsbeslag kan være perfekte til større byggerier, hvor der kan være et højt fugtniveau. Rustfrie beslag ved kontakt med træ er rigtig vigtigt, da træ i kolde/våde perioder kan opsamle en masse fugt, og det kan få galvaniserede beslag til at ruste og miste sin kvalitet og holdbarhed over tid. De rustfrie beslag er også de mest omkostningstunge beslag, da det er materialer som er pristunge. Derfor anvendes varmgalvaniseret bygningsbeslag i rum og lagre, hvor fugtniveauet er en anden, og hvor det ikke udsættes for vand/is. Disse bygningsbeslag er billigere i indkøb, og er derfor oftest brugt indendørs. 

Kravet til sikkerheden øges løbende i byggebranchen

Byggebranchens krav til sikkerhed udvikler sig konstant, og det har uden tvivl indvirkning på byggebeslagenes ydeevne og holdbarhed. Byggebeslagene bliver løbende gennemtestet og sikret, så den rette kvalitet tilbydes. 

Sikr dit fremtidige arbejde på byggepladsen eller i hjemmet ved at anvende kvalitetsholdige bygningsbeslag. Bygningsbeslag bruges oftest til bærende konstruktioner, og skal være af god kvalitet med en lang holdbarhed. Beslagene er designet med formålet understøtte forskellige konstruktioner/byggeprojekter i byggebranchen. 

I tidens løb er der produceret mange typer bygningsbeslag heraf vinkelbeslag, gerberbeslag, bjælkesko og trækankre. Generelt er beslagene udviklet med det formål at hjælpe bærende konstruktioner i byggebranchen. 

Stor dansk producent af bygningsbeslag rykker teltpælene op

Simpson Strong-Tie har i mere end 50 år været førende leverandør af bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner. Virksomheden har gennem flere årtier leveret bygningsbeslag af høj kvalitet til diverse brancher indenfor byggeri. Virksomheden udvider sine kvadratmeter for at kunne levere endnu flere kvalitets beslag til hele verden. Med den massive fremgang indenfor byggerier er der stor efterspørgsel efter holdbare og stærke bygningsbeslag. Blot i Danmark skyder flere bygninger op, og der er gang i byggebranchen. I tidens løb er der produceret mange typer bygningsbeslag heraf vinkelbeslag, gerberbeslag, bjælkesko & trækankre til trækonstruktioner. Generelt er beslagene udviklet med det formål at hjælpe bærende konstruktioner i byggebranchen. Efterspørgslen vil blot stige de næste mange år, med et stigende befolkningstal og mangel på bygninger og boliger verden over.