Hvilke fliser skal du have på dit nye badeværelse?

Intet kan holde for evigt. Heller ikke badeværelser. Så hvis det er på tide med et nyt badeværelse hjemme hos dig, kan du med fordel læse med videre. Her kan du få inspiration til hvilke fliser, der skal være på dit spritnye badeværelse.

Smukke fliser på gulv og væg

Det er en god løsning at finde nogle smukke fliser, når du skal have et nyt badeværelse. Fliser er nemlig nemme at rengøre og er en glimrende løsning, når det kommer til et vådrum. Men hvordan vælger du de bedste fliser badeværelse?

Vælg fliser ud fra stilen på badeværelset

Overordnet set kan stilen på et badeværelse deles op i fire generelle kategorier. Vælger du at indrette med en af disse stilarter og tilhørende fliser, vil dit badeværelse stadig se moderne ud om 20 år. Det er derfor en god idé at vælge en af disse fire stilarter:

  • Den klassiske stil: Den klassiske stil er ensfarvede fliser med glatte overflader eller klassiske mønstre.
  • Den minimalistiske stil: Den minimalistiske stil indeholder ingen unødige detaljer. Til denne stil skal du anvende regulære og enkle fliser med rette og lidt skarpe hjørner, da rette linjer er i højsædet.
  • Den organiske stil: Den organiske stil kræver fliser med glatte overflader i bløde afrundede former og hjørner.

Den rustikke stil: Den rustikke stil skal have en mere rå og ujævn overflade på fliserne. Kanterne må gerne være mere optrukne. Flisernes materialer skal have naturlige farver og en tekstur, der træder tydeligt frem.