Hvilken lagerreol skal jeg vælge?

Ejer du en virksomhed, og skal du i gang med at indrette lageret? I så fald er det vigtigt, at du køber lagerreoler. Der findes mange forskellige lagerreoler på markedet i dag, så der er en reol til ethvert behov. Det er en fordel, at du kender til de forskellige typer, så du kan vælge den rette for din virksomhed. Læs med videre her og få et overblik over flere lagerreoler.

Vælg mellem forskellige typer lagerreoler

  • Universalreoler – Universalreoler er stabile, og så er de nemme at montere. Derudover er de meget alsidige.
  • Grenreoler – Grenreoler er gode til opbevaring af lange emner. De kan for eksempel bruges til at opbevare lange rør eller stangstål. Reolerne er ydermere velegnede til opbevaring af lange træelementer.
  • Pallereoler – En anden mulighed er pallereoler. Med pallereoler kan du lagre forskellige paller på langs eller på tværs.
  • Reoler med stor spændvidde – Du kan også tage et kig på reoler med stor spændvidde. Disse reoler bruges til liggende lagring af voluminøst og langt lagergods.

Køb de rette lagerreoler til din virksomheds lager

I og med at der findes flere forskellige typer af lagerreoler, bør du tænke dig godt og grundigt om, inden du træffer en beslutning. Det er nemlig alfa og omega, at du ender med de rigtige reoler, der passer præcis til din virksomheds behov. Er du i tvivl om valg af lagerreoler til din virksomhed, kan du eventuelt spørge forhandleren til råds. Forhandleren vil uden tvivl kunne rådgive dig, så du ender med de rette reoler til lageret.