Vælg den sikre tagløsning!

Hvis din bolig trænger til nyt tag, er der kun god grund til at læse med her. Vælger du både den rette service og de rette materialer, vil du også få et godt tag, der har mange års levetid. Det er ofte en dyr investering at få nyt tag – men det er en nødvendig investering, hvis husets stand og holdbarhed skal opretholdes. Få eventuelt inspiration hos Dansk Tagservice.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger bør man tilgodese?

Når du skal vælge et nyt tag, er det en god idé at vælge ud fra andet end udelukkende tagets udseende. Eksempelvis er det vigtigt at vælge et tag, der har sikkerhedsforanstaltningerne i orden. Meget tyder eksempelvis på, at hvis først en ildebrand får fat i bygningens tag, bliver branden større og dermed bliver skaderne også endnu mere omfattende. Du kan heldigvis vælge tage, der i højere grad sikrer mod brand.

Hvilke tagsten skal man vælge?

Der findes et stort udvalg af tagsten – som også alle har sikkerhedsforanstaltningerne i orden. Det er vigtigt at kigge på, hvilken type og farve ens bolig har. Eksempelvis vælger mange sorte tagsten til et hvidt hus – eller røde tagsten til et rødt hus. Det vigtigste er selvfølgelige at vælge den løsning, man bedst selv kan lide. Er man i tvivl, kan man altid søge inspiration på nettet eller i nabolaget – og på den måde se, hvordan andre har båret sig ad.

Hvilken tagrende skal man vælge?

Valget af tagrende skal gerne matche valget af tagsten. Eksempelvis vil mange nok mene, at røde tagrender ikke er pænt til sorte tagsten. Her bør man eksempelvis vælge en sølv, hvid eller grå løsning. Et godt råd er at vælge en tagrende, der så vidt muligt matcher taget og dermed bliver camoufleret. En tagrende er sjældent køn, men en absolut nødvendighed.

Hvad er tagservice?

Tagservice indbefatter en lang række af ydelser. Det kan eksempelvis ses i forbindelse med et nyt tag. Dog inkluderer ydelsen også generel vedligeholdelse og pleje af taget. Det kan eksempelvis ses i forbindelse med algebehandlinger af taget. Hvis et tag er angrebet af alger, er det sjældent pænt. Selvom et sådan angreb typisk er ganske ufarligt, er det trods alt en god idé at fjerne disse, så ikke algerne spreder sig.

Det kan også ses i forbindelse med en grundig rensning af hele taget, således det stråler og ser nyt ud igen. Jo mere man investerer i generel pleje og pasning af taget, jo længere vil levetiden på taget også være. Det er derfor godt givet ud, hvis man hyppigt allierer sig med tagservice.

Hvorfor er tagservice en god idé?

Derudover er det også en bedre løsning at få erfarne og kompetente fagfolk til at klare arbejdet. Resultaterne bliver ofte bedst, hvis de afspejler en høj grad af professionalisme. Det er også på denne baggrund af de bedste og mest korrekt valg træffes og de bedste resultater og løsninger opstår!

Du kan bestille tid allerede i dag – eller høre mere om dine muligheder!