Inddækninger til tag – hvad skal du være opmærksom på?

Det er vigtigt at vælge de rigtige inddækninger til dit tag

Taget er et af de mest udsatte steder på huset. Det er eksponeret for alt lige fra regn, hagl og frost til vind og kraftig solskin. Derfor er det enormt vigtigt, at dit tag kan holde til lidt af hvert – og det gælder især, hvis du skal bruge en eller flere inddækninger til dit tag.

Hvad er inddækninger til tag?

Du skal bruge en inddækning til dit tag, hvis du gerne vil etablere en taggennemføring. Det vigtigste ved en inddækning er, at den slutter fuldstændigt tæt til både tag, undertag, dampspærren og røret. Inddækningens formål er at sikre, at der ikke siver fugt ind gennem nogle af tagets tre forskellige dele, som på sigt kan forårsage store skader på hele tagkonstruktionen.

Hvilken slags inddækning skal man vælge?

Hvilken type inddækning du skal væge, vil afhænge af den type taggennemføring du skal lave, samt hvilket materiale dit eksisterende tag er lavet af.

Hos SabetoFLEX har de mange forskellige typer selvklæbende inddækninger til tag i flere forskellige materialer og farver. Samtidigt yder de også 20 års garanti på alle deres inddækninger, så køber du inddækninger hos dem, er du garanteret et produkt i højeste kvalitet der holder i mindst 20 år.