Udnyt pladsen med en renovering af dit tagrum

Renovering af loftrummet kan give dig mere plads

Mange familier oplever at mangle plads i hjemmet. Måske er det fordi, at der er kommet ét eller flere familiemedlemmer til, det kan være, at der skal være plads til en pladskrævende hobby eller at huset bare altid har været lidt trængt. Under alle omstændigheder kender de fleste til længslen efter mere plads.

Bo du i et hus med flere etager – eller bor du på øverste etage i en ejendom – kan du med fordel overveje, om du ikke skal renovere tagrummet, så du kan udnytte alle husets kvadratmeter.

Renovering af tagrum til beboelse

Det er de færreste loftsrum, der er egnet til beboelse. De er ofte kolde, fyldt med træk og i værste fald også fugtige. Ønsker du at inddrage dit loftrum som et ekstra værelse, en del af stuen eller noget helt tredje, er det derfor vigtigt, at det bliver gjort en på måde, så rummet ender med at være egnet til beboelse. At renovere et tagrum til beboelse kræver dygtige håndværkere med viden inden for netop dette felt.

Det skal du kigge efter, når du vælger håndværker

At finde en dygtig håndværker til at varetage renoveringen af dit tagrum er i høj grad en tillidssag. Derfor er det vigtigt, at du laver grundig research, inden du beslutter dig for hvilket håndværkerfirma, du ønsker at benytte. Det er en god idé at vælge et firma, der kan dokumentere de projekter, de har udført for andre kunder. Et firma som Arensbach har f.eks. billeder på deres hjemmeside, der viser, hvordan de tidligere har stået for renoveringen af tagrum for deres kunder.