Byg dig en grøn oase på taget

Der er i dag rigtig mange erhvervsbygninger, der ligger godt oppe i højden. Og det betyder, at der er mange nøgne flader, når man kigger ud af for eksempel sit kontorvindue. Her kan man nemlig se ned på det ene tag efter det andet – og det er ikke noget vældig charmerende syn.

Heldigvis er det noget, der kan laves om på, da flere i dag er begyndt at tage sig nogle initiativer for netop at give nogle smukke syn og skabe gode udsigter lige meget, hvor man befinder sig. Og der er også tale om grønne løsninger.

Et tag med liv

Helt bogstaveligt er der tale om grønne løsninger. Det er nemlig blevet populært at plante en masse grøn vækst på de tomme tage, der ligger og kan ses fra diverse vinduer under navnet sedum tag. De er ikke til at opholde sig på, men de vil straks bringe mere glæde og skabe mere liv, hvis der er vækst på dem.

Og det ser også meget pænere ud, idet det industrielle betonlook således forvinder til fordel for grønne planter i form af et bunddække, der let kan passe sig selv og dermed ikke kræver alverdens vedligehold.

Skab idyl med et springvand i haven

Er der tale om et tag, hvor det er muligt at opholde sig, kan du også gøre lidt ekstra for at skabe ro og et smukt syn. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med noget rindende vand. Det er nemlig noget, der for alvor kan skabe en idyllisk stemning.

Tag derfor et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med et springvand til haven. Disse er der flere forskellige at vælge mellem af og derfor er der helt sikkert også et, der kan passe til det uderum, der er fra din kontorbygning – også i højden.