3 gode grunde til at få en tagaltan

Tagaltaner: Nyd godt af de mange fede fordele

Når man bor i lejlighed, er det begrænset, hvor meget udeareal man har til rådighed. Er du vild med bylivet, men længtes du samtidigt efter et uderum, der er dit helt eget, bør du overveje, om du ikke skal have en tagaltan.

Tagaltaner egner sig godt til taglejligheder

Taglejligheder ligger dejligt uforstyrrede for naboer, men i mange tilfælde skal man også døje med skråvægge, hvilket giver mindre brugbar plads inde i selve lejligheden. Med en tagaltan skaber du et fuldt funktionelt uderum, der om sommeren kan gøres til en integreret del af inderummet. På den måde får du det maksimale ud af dine skråvægge, uden at du mister kvadratmeter inde i lejligheden.

Plant din egen køkkenhave på en tagaltan

Har du grønne fingre, og elsker du idéen om at dyrke din egen mad, er en tagaltan en oplagt mulighed for at gå i gang. Ude på altanen kan du nemlig have alt fra små frugttræer og bærbuske til grønsager og lækre krydderurter. Du kan bruge alt fra potter, højbede, altankasser og spande til at holde din køkkenhave.

Du får mulighed for at spise udendørs

På en tagaltan har du masser af plads – især i forhold til en almindelig altan. Der er plads nok til et lille spisebord og dertilhørende stole, og eventuelt også en lille grill, så du kan nyde sommeraftenerne fuldt ud. Det gode ved en tagaltan er også, at røg fra en grill f.eks. ikke kommer til at genere dine overboer, da du jo af gode grunde ikke har dem.

Aalborg Altan er eksperter i tagaltaner, og de er dygtige til at rådgive dig, hvis du er interesseret i at få en tagaltan installeret i den lejlighed.