JUAL GROUP A/S – VI SES PÅ TAGET

JUAL GROUP er i dag moderselskab for i alt 6 driftsselskaber, som alle har det til fælles, at de leverer konkurrencedygtige og kvalitetsprodukter til tage og facader. Der har altid været stor fokus på kvalitet og funktionalitet i produkterne, og det er en gennemgående værdi for alle selskaber.

Du får her en gennemgang af alle 6 søsterselskaber, og hvad de hver især beskæftiger sig med.

JUAL A/S – Vi ses på taget

JUAL A/S producerer tilbehør til tage og facader til byggeindustrien i Danmark og store dele af Europa. Du kan vælge i et dybt produktprogram som spænder bredt med både produkter til afvanding, udluftning, inddækning og bygningsprofiler, som afslutter tagkonstruktionen.
Vi er specialiserede i at fremstille produkter som matcher vores kunders behov. Blandt andet producerer vi dagligt kilometervis af bygningsprofiler på specialmål i et væld af farver og udformninger, som monteres på tage, på facader og ved vinduer og døre.

 

JUAL ROOFING TECHNOLOGY SUZHOU – JUAL Kina

I 2004 startede JUAL deres egen fabrik i Suzhou i Kina, hvor der produceres komponenter, som viderebehandles på fabrikken i Danmark. Fabrikken gav JUAL et kapacitetsløft, som har bidraget til vækst, og den er fortsat et vigtigt aktiv for virksomheden den dag i dag.

 

FIXNORDIC A/S – Proof enough

FIXNORDIC, som tidligere hed JUAL SOLAR, leverer systemer og løsninger til fastholdelse af klimaprodukter, såsom Solpaneler, Varmepumper, Ventilationsanlæg og Tagterrasser. Derudover produceres der også en lang række produkter indenfor inddækninger og hætter, som passer til alle tagtyper.


PERFORM
A/S – Professionelle tætningsløsninger

Perform beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter, der tætner bygningers udsatte områder – særligt i forbindelse med tag og facade.

Perform leverer et sortiment af produkter, der tilgodeser mange forskellige anvendelsesmuligheder, montagevenlighed og ikke mindst miljøhensyn. Produkterne kan karakteriseres som moderne og innovative byggematerialer.


BYGTJEK
A/S – Vi ændrer vaner

Skal du have nye flotte tagrender, eller skal skotrenden udskiftes? Så er Bygtjek din sikre og professionelle leverandør og samarbejdspartner. Bygtjek er leverandør af alt indenfor alu- og specialprofiler, og tagrender, sternløsninger og alt i bygningsprofiler er blot et lille udvalg af et større produktsortiment, som primært sælges til byggemarkeder og typehusfirmaer.

 

SCANHEAT A/S – Miljørigtig opvarmning af din bolig

Scanheat er den nyeste tilføjelse i denne ”søskendeflok” af virksomheder, og med deres 17 års erfaring indenfor salg, montage og service af varmepumper, er det på mange måder et passende selskab i branchen. Scanheat sidder klar til at hjælpe dig, når du skal have en rigtig og professionel vejledning omkring varmepumper og indeklima.