WorkPoint 365 er et dokumenthåndteringssystem fra Microsoft 365

WorkPoint 365 understøtter forretningens behov for dokumenthåndtering, struktureret data og vidensdeling. Et team internt skal kunne fungere og anvende data på den mest hensigtsmæssige måde. Med den nyeste teknologi skabes forbindelser på en effektiv måde. 

WorkPoint 365 giver forbedret datastruktur, og en brugergrænseflade der er brugervenlig. Det er med til at styrke interne processer, at have et arbejdssystem der bedre sammenholder de vigtigste egenskaber på en platform. 

Microsoft 365 er med de klassiske Office-programmer ofte introduceret i mange brancher. Det giver derfor god mening at supplere med WorkPoint, som optimerer udnyttelsen af de mange værktøjer, der ud over den velkendte Office-pakke er en del af Microsoft 365.

Med WorkPoint 365 får du effektiv on- og off-boarding med automatiske slette rutiner, og så undgår du som organisation at data kan havne mellem to stole, da HR-processen sker automatisk, og et kompatibelt system som også tager højde for de følsomme GDPR oplysninger. 

ESDH løsning skaber sagsoverblik til virksomheder

ESDH sagsstyring giver et 360 graders overblik over sagerne. Løsningen har en række faste visninger f.eks. ”Mine sager”, ”Mine kunder” samt med Action liste, der viser, hvilke sager og opgaver der skal tages fat i nu og her. Det kan eksempelvis være overskridelse af deadlines. Det fungerer automatisk og indeholder også muligheden for at automatisere arbejdsgange og notifikationer. Der kan være tale om godkendelsesflows, kontrolprocesser der skal give kvalitetssikring ved overskridelse af tidsfrister. 

Herudover inkluderer løsningen globale visninger på tværs af sager og kunder/leverandører/samarbejdspartnere. Herudover kan visningerne raffineres og filtreres i forhold til de metadata, der er registreret på sagen

Power Apps er en genial dataplatform til organisationen

Power Apps er en pakke med apps, tjenester, forbindelser og dataplatforme hvor du hurtigt kan bygge brugerdefinerede apps til virksomhedens behov. Ved hjælp af Power Apps kan du hurtigere bygge brugerdefinerede virksomheds apps, der opretter forbindelse til lagrede data enten i den underliggende dataplatform eller direkte i forskellige datakilder online og i det lokale miljø (for eksempel SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL Server osv.).

En bruger kan uden brug af kode betjene de installerede apps, som giver en brugervenlig og let løsning for medarbejdere. Du kan direkte fra mobilen anvende ønskede apps, på en smart måde som giver dig fleksibilitet i dagligdagen.