Industriporte – Hvilken skal man vælge?

I industrien er der brug for kvalitet. Det er vigtigt at de porte der anvendes, kan holde til slidtagen, så man ikke skal ud og investere i en ny port hver 2. år. Det er også vigtigt at have en god port, så varerne nemt kan komme på lager eller bilerne let kan komme ind i garagen. Der findes forskellige industriporte og derfor bør man som virksomhed overveje, hvilke behov man har til porten.

Tre typer porte

En industriport kan være en dyr affære, men man har til gengæld glæde af den i mange år frem grundet den gode kvalitet. Spørgsmål er dog, hvilken type port man skal vælge?

Overordnet ser findes der tre typer af porte:

  • Hejseporte
  • Sidefoldeporte
  • Rulleporte

Sidefoldeporte, som ruller til siden, kræver noget mere plads end hejse- og rulleporte, som begge ruller op under loftet. Sidefoldeporten er smart til virksomheder, som har højt til loftet, og som selvfølgelig har bredden til at porten kan rulle til siden. Hejse- og rulleporte fungerer rigtig godt, hvis der ikke er højt til loftet eller bredt nok til, at porten kan rulles til siden. Du skal derfor gøre op med dig selv omkring, hvilken port der opfylder virksomheden behov på bedste vis.

Elektriske porte gør arbejdet lettere

Det kan altid anbefales at benytte elektriske porte til virksomheder, som benytter porten dagligt eller jævnligt. At porten kan åbnes elektronisk er en smart og nem løsning, som har en positiv indflydelse på effektiviteten på arbejdspladsen. Elektronikken kræver dog mere vedligeholdelse end en manuel port gør. Ved en elektronisk port, kan der også være dele, som trænger til udskiftning, fordi de bliver slidt. Når delene skal udskiftet, kan man med fordel shoppe alle sine reservedele hos Lindab Doorshop, som har et enormt udvalg af reservedele til porte. Her har du muligheden for at finde alle de reservedele, du behøver for at få porten til at virke upåklageligt igen.