Vælg mellem flere former for solafskærmning til virksomheden

Det er bare skønt, når solen skinner. Men det er knapt så dejligt, når solen skinner ind gennem vinduerne, så dine medarbejdere bliver blændet, når de er på arbejde. Det er meget svært at være effektiv, hvis dine medarbejdere sidder ved en computer, og solens stråler rammer deres computerskærme. 

Men hvad kan du gøre for at afhjælpe dette problem? Der findes flere løsninger, når det kommer til professionel solafskærmning, og dem kan du læse mere om her.

Facadepersienner

Er der eksempelvis tale om en kontorbygning, er facadepersienner den bedste solafskærmning. Persiennerne sidder udenpå bygningen og kan justeres således, at lysindfaldet bliver optimalt i forhold til solens vinkel. Dog er det stadigvæk muligt at kigge ud af vinduerne. Facadepersienner er typisk motoriserede. De styres af en støjsvag motor, så det generer ikke dine medarbejdere. 

Faldarmsmarkiser

Faldarmsmarkiser er endnu en god løsning, når vinduer skal skærmes for solen. Denne type afskærmning er også kendt under navnet vinduesmarkisen. De er yderst gode til solafskærmning på kontorbygninger, hvor der er brug for skygge og et godt udsyn. 

Derudover er det en effektiv og stilfuld løsning til alle former for vinduer uanset størrelsen. Ikke nok med at faldarmsmarkiser skærmer for solen, regulerer de også temperaturen i rummet. Det gør de ved enten at lade solens stråler varme ruderne eller helt at lukke af for strålerne.

Skydeskodder

Endnu en løsning i forhold til solafskærmning er skydeskodder. Skydeskodder sidder udvendigt på et vindue og er et yderst elegant valg, når det handler om solafskærmning til flere former for bygninger. Skodderne er fremstillet af en aluminiumsramme og en fyldning, som kan være screendug, strækmetal, lameller, perforerede plader eller glas med silketryk.