Container til alle mulige formål

Oprindeligt er containere tænkt som store holdbare kasser til fragt på store skibe. Deres mål er standardiseret så de let kan stables på skibe eller på havnepladser over alt i verden. Containere er perfekte til fragt. De er robuste, har samme mål og der er god plads til fragt af store ting eller en hel masse små ting. Mulighederne er næsten uendelige.

I dag bliver containere ikke længere kun brugt til fragt. Deres praktiske form har gjort at de er blevet mere og mere populære på landjorden. Container til salg er ikke længere et særsyn for private, men faktisk blevet ganske nemt at have med at gøre. Du kan bruge din nye container til ren opbevaring, eller du kan flytte ind i den og bruge den som beboelse. Du kan også bygge den om til et nyt smart sommerhus, der helt sikkert ikke ligner de andre sommerhuse.

Containere til ren opbevaring

I stigende grad bliver containere brugt til opbevaring. Vi ejere alle sammen mere end vi har plads til i vores huse og lejligheder. Containere er den perfekte løsning. Man kan leje en container, hvis behovet er kortvarigt, eventuelt i forbindelse med en flytning eller en længere udenlands rejse. Man kan også købe sig en container, hvis man har formodning om at behovet er permanent, eller i hvert fald af længere tids varighed. Du kan leje eller købe containere i to forskellige størrelser. De kan være isolerede eller stå helt rå. Du kan også købe dem med indsat lys, så du kan se hvad du har stablet op inde i den.

Container til beboelse

Containere bliver brugt til beboelse. Rundt omkring i landets større byer dukker der flere og flere områder op med containere der bliver brugt til beboelse. I universitetsbyerne er der aldrig boliger nok til de unge mennesker. Containere som beboelse er den letteste og højst sandsynligt også den billigste løsning på det problem.

Containere som sommerhus

I stedet for at bygge et nyt sommerhus kan du overveje at kombinere to eller tre containere, eventuelt med den ene oven på de andre. Du kan købe containere der er isoleret allerede fra starten. Du kan også købe containere der er omdannet med vinduer, døre, indlagt el og hele molevitten, lige fra starten. Du kan selvfølge lig også bare købe de rå containere og så selv gå i gang med finish og indretning. Kun din fantasi sætter grænsen for dit nye containerprojekt.