Derfor skal du deltage på et CTS-kursus

Med et CTS-styingskursus bliver du dygtigere til at håndtere CTS-anlæg

Arbejder du inden for byggebranchen kan det umuligt være gået din næse forbi, at bygningsautomatik er og bliver fremtiden. På årlig basis bruges der flere millioner kroner på højteknologiske systemer, der har til formål at optimere bygninger i forhold til temperatur, energiforbrug og meget mere. Foruden at bidrage til lavere driftsomkostninger, er bygningsautomatik også en vigtig komponent i den grønne omstilling. Som medarbejder i bygningsautomatikbranchen er det derfor utrolig vigtigt, at du er opdateret på den nyeste viden, så du konstant kan ajourholde CTS-anlæg og dermed sørge for, at dine bygninger lever op til alle de krav, de skal – og måske mere til.

Mangler du den nødvendige viden, kan du overveje, som et CTS-kursus ikke er noget for dig. Du kan eventuelt også snakke med din arbejdsgiver om, at flere af dine kollegaer kan deltage på kurset sammen med dig.

Hvad er et CTS-anlæg egentlig?

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring, hvilket ret godt beskriver hvad et CTS-anlæg egentlig er. Anlægget fungerer som et overvågnings- og reguleringsanlæg, som bruges til at tilpasse og holde øje med en bygnings forskellige former for tilstandsdata såsom energiforbrug, temperatur, ventilationssystemer, luftkvalitet, adgangstilladelser, alarmer og lignende.

Et CTS-anlæg er et integreret system i bygningen, som kan tilgås globalt. Det betyder altså, at du kan få adgang til både styring og data hjemme fra dit eget skrivebord.

Hvad får man ud af at deltage på et CTS-kursus?

At deltage på et CTS-kursus giver dig et stort indblik i hvad et CTS-anlæg egentlig er. På CTS-anlægskurset vil der bliver dannet et fælles forståelsesgrundlang for hvad et CTS-anlæg er, så alle kursister har den fornødne baggrundsviden, inden der bygges ovenpå med mere komplicerede og specialiserede emner som opbygning og projektering af et anlæg, de forskellige regulativer der findes og hvordan man kvalitetssikrer anlæggets forskellige funktioner.
Der findes mange forskellige CTS-kurser, men leder du efter et kursus der er funderet i ekspertviden, er det oplagt at deltage på ét af Danvaks CTS-kurser.