Skift til naturgas, og spar penge på din varmeregning

Dette indhold er betalt og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

For langt de fleste er varmeregninger ikke det mest interessante i verden. Ikke desto mindre kan det være en rigtig god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad din varmeregning egentlig dækker over. Du kan nemlig spare en del penge, hvis du ved, hvad du betaler for. Her på siden kan du læse meget mere om naturgas, der er godt for både miljøet og prisen på din varmeregning.

En grønnere løsning med naturgas

Hvis du vil være med på den grønne energibølge, er det godt at starte med naturgas. Naturgas er først og fremmest godt for miljøet, men det er også meget fordelagtigt for din pengepung. Hvis du vil skrue op for varmen med god samvittighed, er der mange fordele ved naturgas. Produktet er på mange måder et grønnere og mere økonomisk alternativ til eksempelvis kul og olie. Du kan typisk finde lave gaspriser, da der indtil videre ikke er ret stor konkurrence blandt naturgasleverandører.

Vidste du, at naturgas er langt mere miljøvenligt, da det udleder betydeligt mindre CO2? På den måde bliver klimaet skånet for en masse forurening. Din varmeregning kan også blive meget mindre med naturgas. Rent økonomisk kan du nemlig reducere din varmeregning med op til hele 35 % ved at vælge et naturgasfyr frem for elvarme eller et klassisk oliefyr.

Naturgas kommer fra Nordsøen, og i dag er brændstoffet efterhånden så udbredt, at det er muligt at levere naturgas til hele landet. I dag dækker naturgas faktisk omkring en fjerdedel af den danske befolknings energiforbrug, og du kan formentlig selv få naturgas til skarpe priser.

Kvalitetssikker naturgas til opvarmning i dit hjem

Hvis du drømmer om at varme dit hjem op med god samvittighed, er der god grund til at vælge naturgas. Denne form for brændsel kan nemlig bruges til rigtig mange ting. Foruden at opvarme huset kan du også bruge naturgas til havefaklerne, komfuret og grillen. Der er derfor mange steder, hvor du med naturgas kan vælge en grønnere løsning. Nogle steder kan brændstoffet endda bruges til køretøjer. Her bruges det som et langt renere brændstof end benzin.

Naturgas kommer fra planter og organismer, og gassen omdannes under intenst tryk og høje temperaturer. Brændstoffet indeholder desuden mindre mængder svovl, hvorfor det nok er en af årsagerne til, at det i dag er verdens tredjestørste energikilde. Det populære brændsel er desuden renere end kul og olie, da det mest af alt består af metan.

Når du kigger efter en naturgasleverandør, kan du med fordel vælge et selskab, der løbende holder øje med priserne på naturgas, så du er sikker på at få den bedste og billigste pris. Hos nogle naturgasleverandører kan du endda få el og gas sammen. Det gør det nemmere for dig, der gerne vil have din gasregning og elregning fra samme selskab. Når du får det hele samlet på én regning, har du et større overblik over dit forbrug.