Sådan kan du få råd til en bil

En bil kan være et utroligt praktisk redskab i det daglige, særligt hvis man har børn, langt til arbejde eller bor ude på landet. Da kan det være meget værd at kunne transportere sig selv og ikke være afhængig af offentlig transport eller en cykel. En bil kan dog være en kostbar affære, men her ser vi på, hvordan du kan få råd til en bil, selv med en mindre indkomst.

Der findes flere måder, man kan vælge at gribe det an på, hvis det står klart, at familien har brug for en bil, og her er det værd at tænke sig godt om og overveje, hvilke muligheder man har, inden man sætter sin underskrift og kører af sted i sin nye bil.

Lån pengene og blive kørende med det samme

Hvis der er lavvande på kontoen, men du står og mangler en bil til f.eks. at kunne køre på arbejde, kan det være en mulighed med et billån uden udbetaling. Udbetalingen på en bil kan variere, men ved helt at undgå udbetalingen er du altså fri for at skulle skaffe en sum penge, inden du overhovedet får nøglerne til dit nye køretøj. Beregn dit lån her og se, hvordan netop dit billån kan skrues sammen.

Ved at benytte en billån beregner kan du nemlig sammensætte dit lån, så det passer lige præcis din økonomi. Når du beregner dit lån, er det en god idé at have styr på dit budget, så du ved præcis, hvor meget du har råd til at afdrage på lånet hver måned. Vær opmærksom på, at renten kan være variabel, og at lånet dermed kan blive dyrere, mens du afdrager på det. Sørg for, at der er plads i budgettet til dels, at renten kan stige, men også, at der stadig er råd til uforudsete udgifter, så din økonomi ikke bliver presset, hvis der sker noget uventet.

Overvej at spare sammen til en brugt

Et billån uden udbetaling kan altså være en løsning, hvis du har brug for en bil og behov for at optage et lån. En anden mulighed kan være at spare sammen til en brugt bil eller at lease en bil. Hos Autohuset Vestergaard kan du vælge mellem mange forskellige brugte biler, og hvis du foretrækker en helt ny, kan du overveje privatleasing. Leasing er på mange punkter det samme som at leje, og også her skal du lægge et beløb hver måned.