Lej en container til opbevaring

containerudlejning

Mangler du et sted, hvor du kan opbevare de møbler og ejendele, der ikke længere er plads til i hjemmet? Eller står du overfor en flytning og har brug for et rum til midlertidig eller permanent opbevaring?

Så er det et oplagt valg at leje en container. Først og fremmest fordi det er et billigt alternativ til at leje et depotrum på et lagerhotel. Og derudover skåner du dine møbler, da der bliver flyttet rundt på dem færre gange, end hvis du skulle transportere dem til og fra et depotrum på en trailer.

Vælg en container, der skåner dine møbler

Når du vælger at leje en container, skal du være opmærksom på, hvilken slags du tilegner dig.

Det har stor indflydelse på dine ting, om containeren er isoleret eller ej. Vælger du en container uden isolering, er der risiko for, at dine ejendele vil tage skade, da udsving i temperaturen vil føre til dannelse af kondens.

Af den grund anbefales det altid at vælge en container med god isolering. På den måde er du sikret, at dine ting er uden fugtskader, når du skal bruge dem igen.
Læs eventuelt mere om containerudlejning hos Boxit

Det nemme og praktiske valg

Det smarte ved at leje en container er, at du i et vis omgang selv kan vælge, hvor den skal stå.

Hvis du har god plads, kan du for eksempel vælge at placere containeren i din have eller indkørsel. Denne løsning er ideel, hvis du har brug for nem og hurtig adgang til dine ting. Dog er det ikke alle steder, hvor der tillades opstilling af containere. Du skal derfor altid tjekke, hvad din lokalplan siger, inden du træffer beslutningen.

 

Husk at være forsikret

Inden du lejer en container, er det vigtigt, at du tjekker, om din indboforsikring dækker de ting og ejendele, du opbevarer i containeren.

I langt de fleste tilfælde vil indboforsikringen dække, såfremt forsikringsselskabet er informerede om, hvor tingene befinder sig. Hvis dette ikke gør sig gældende, har du mulighed for at tegne en tillægsforsikring.