Sådan holder du terrassen pæn år efter år

En terrasse skal være et sted, hvor man kan slappe af. Det er et sted, der skal invitere til nydelse. Derfor bør det heller ikke være noget, der kræver en masse arbejde at holde ved lige. Men en terrasse vil også skulle udholde en del fra naturens side igennem året. Derfor undgår du måske ikke helt at skulle gøre noget for at holde den pæn. Det handler bare om at gøre det så nemt for dig selv som muligt. På den måde kan du nyde synet af en pæn terrasse år efter år.

Få det rigtige udgangspunkt

Der kan være stor forskel på, hvordan en terrasse vil se ud med tiden, afhængigt af hvordan den er lavet. Derfor kan det også betyde meget, at du starter med det rigtige udgangspunkt, hvis du skal have en terrasse, der holder med tiden.

Du kan eksempelvis vælge at få sandstensfliser. De findes i mange forskellige farver, og kan derfor nemt tilpasses dine behov. En af fordelene er dog, at de ikke kræver en masse vedligeholdelse, og at de rent faktisk kan holde til naturen prøvelser. Du skal bare sørge for at vælge god kvalitet, hvis det også skal klare frost- og tøvejr.

Med det rigtige udgangspunkt bliver det meget nemmere at holde terrassen ved lige uden det store besvær.

Få forårsrengjort på terrassen

Hvis din terrasse skal være pæn, kan det være en god idé at sætte en dag af til at gøre den ren og ryddelig hvert år.

Om foråret er det oplagt at foretage en form for forårsrengøring. Det kan være, der skal luges eller fejes. Måske har du også nogle planter eller blomster, der trænger til at blive omplantet eller måske helt skiftet ud.

Ved at sætte en enkelt dag af til at gøre din terrasse i stand vil du nemmere kunne nyde den resten af året.