Good nature giftfri rottefælde

Good nature giftfri rottefælde er en effektiv måde at indfange rotter på. Den er yderst brugbar omkring offentlige bygninger, institutioner og landbrug da der ikke benyttes gift i fælden.

Effektiv Good nature giftfri rottefælde

Den effektive Good nature giftfri rottefælde kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør det yderst velegnet udenfor på næsten alle tænkelige steder. Endvidere er rottefælden giftfri, hvilket vil sige at børn eller kæledyr ikke kan komme til skade ved berøring af fælden.

I stedet for at benytte sig af gift, som flere og flere rotter er resistente overfor, bliver der benyttet gaspatron. Gaspatronen isættes fælden til patronens spids perforeres. Når rotten eller andre uønskede skadedyr stikker hovedet ind i fælden, vil de modtage et skud. Dette skud sikre, at det uønskede skadedyr dør på stedet. Det døde skadedyr forbliver liggende i fælden, så det ikke er til gene for forbipasserende. For optimal udnyttelse af rottefælden er det derfor nødvendig, at fjerne de døde skadedyr.

Optimal anvendelse af Good nature giftfri rottefælde

For at opnå den optimale udnyttelse af Good nature rottefælden er det vigtigt, at fjerne eventuelt omkringliggende føde. Det er vigtigt at området holdes frit, så skadedyrene tiltrækkes af lokkemidlet der er ilagt rottefælden.

Placeringen af rottefælden er også væsentligt, så den bliver udnyttet strategisk. Dette gøres ved at stille den, som et ydre skjold op langs bygninger, rækværker eller eventuel udhuse, bare for at nævne nogle af mulighederne.

Installation af CO2 patronen

Det er vigtigt at isætte CO2 patronen korrekt. Spændes patronen for hårdt vil den tilhørende messing del der sidder i fælden, følge med patronen ud når denne afmonteres. Derfor skal CO2 patronen kun spændes til patronens spids perforeres, hvilket kan høres.

En CO2 patron kan anvendes op til 24 gange før den skal udskiftes. Husk at se om CO2 patroner medfølger når du køber Good nature rottefælden, ellers skal dette tilkøbes.