Teknisk isolering reducerer termiske tab i bygninger

Teknisk Isolering er den mest effektive teknologi og billigste metode til at reducere CO2-emissioner.
Det skyldes det enorme besparelsespotentiale. Isolering reducerer de termiske tab fra de største ‘energislugere’, hvilket fører til en reduktion i mængden af ​​energi, der kræves til opvarmning og afkøling af bygninger. 

Øg energieffektiviteten med teknisk isolering 

Isolering er nøgleteknologien til at øge energieffektiviteten.
Uanset hvor energi produceres, transporteres eller opbevares, går en del af den værdifulde ressource tabt,
hvis udstyret er dårligt isoleret. Dette gælder også for bygningsserviceudstyr og industrianlæg.
Mekanisk isolering er en af ​​de enkleste og mest omkostningseffektive tiltag til energieffektive bygningsrenoveringer,
og tilbagebetalingen kan realiseres meget hurtigt.

Ingen anden investering i klimabeskyttelse har et sammenligneligt potentiale og så kort en tilbagebetalingstid.
Med i gennemsnit kun 1 % af de samlede omkostninger til det mekaniske udstyr sikrer isolering højere ydeevne,
længere levetid og større effektivitet af udstyr i både bygninger og industri.

Brandisolering og varmeisolering sikrer fremtidens byggerier 

I takt med udviklingen indenfor opførelse af bygninger rundt omkring i det danske land, bliver energieffektive løsninger eminente spillere i byggerierne i dag.
Der bliver tænkt teknisk isolering ind i form af sikkerhedsmæssige foranstaltninger som brandisolering og varmeisolering, der sikrer stabilitet og sikkerhed for de personer, som dagligt tilbringer tid indenfor de 4 mure i byggeriet. 

Lydisolering bliver mere relevant 

I industrilande har større rigdom ført til øget levekomfort. Rent funktionelle badeværelser har givet plads til hjemmespaer, og selv i moderate temperaturzoner ses aircondition ikke længere som en luksus, men som en bekvemmelighed, som mange ikke kunne tænke sig at være foruden. I biler har det været standardudstyr i årevis.

På arbejdspladsen er støjgener ikke kun generende; det kan også være en sundhedsfare.
Risikoen for hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk og migræne stiger markant. Støjende miljøer fører ofte til et fald i niveauet af koncentration og individuelle præstationer og en stigning i antallet af begåede fejl.
Det skaber ikke ligefrem glæde på arbejdspladsen, dagligt at blive forstyrret af støj fra maskiner og andet. Motivationen daler hos de ramte personer på arbejdspladsen, og det kan nedbringe effektiviteten.
Det skal der gøres noget ved for at holde på sine nøglemedarbejdere i hverdagen. Lydisolering kan være en god løsning til at dæmpe de støjgener, som der fra tid til anden kan påvirke medarbejderne  negativt.
Teknisk isolering i form af lydisolering er derfor i høj kurs hos mellemstore og store virksomheder, der har større fokus på at skabe gode arbejdsforhold for sine ansatte. De ansatte er i sidste ende dem der skaber resultaterne.