Skal legehuset bygges om til webshop-lager?

Hvis du er en af dem, der driver webshop hjemmefra, kan du måske nikke genkendende til manglende lagerplads. Når garagen er fyldt med kasser, er der to muligheder; enten kan du bygge ungernes legehus om til varelager eller outsource med en fuld lagerløsning.

Det er ikke fordi ombygningen ville være svær – det kræver bare nogle hylder og reoler – men hvad gør du så, når dét lager også er fyldt? Vælger du i stedet et lagerhotel, slipper du for ALT bøvlet med lager. De tager sig af alt det kedelige som varemodtagelse, lagerføring, pluk og pak, ordreafsendelser og meget mere. Du betaler kun, for den lagerplads, du bruger, og der er mulighed for at leje flere hyldemeter, hvis du får brug for mere opbevaringsplads.

Lagerhotellerne er specialister i lager til webshop, og de har alle faciliteterne til det; høj sikkerhed med overvågning, gaffeltrucks og meget andet, der gør lagerføringen mere effektiv og sikker.

Sidder du nu og tænker: “Jamen, hvordan ved jeg så, hvornår jeg skal bestille nye varer?” Lagerhotellet vil løbende holde dig opdateret på din lagerstatus, så du let kan holde øje med, hvor mange varer du har på lager og hvilke varer, der sælger bedst.

Det allersmarteste er næsten, at der er lagerhoteller med webshop-integration. Det vil sige, at flere typer webshops (PrestaShop, Shopify m.fl.) let kan integreres i deres lagersystem, så ordrerne fra din webshop bliver sendt direkte til lagerhotellet, hvor de bliver pakket og afsendt – nemt!

Bor du i en storby som København kan det være endnu sværere at finde plads til at opbevare webshoppens produkter; det er ikke alle, der har et ekstra værelse til rådighed i lejligheden. Ingen grund til panik, du kan sagtens finde et lagerhotel nær København, så du stadig har dit varelager i nærheden.