Har du en god idé til en ny opfindelse?

Hvis du har en god idé til en ny opfindelse, kan du følge disse trin for at få den skabt.

Tjek markedet

Først skal du finde ud af, om der allerede er noget lignende på markedet. Hvis der er, skal du overveje, om din idé er forbedret eller anderledes nok, til at gøre den værd at investere i. Dette kan du gøre ved at undersøge markedet for lignende produkter, og se om der er et behov for dit produkt. Hvis du finder ud af, at der ikke er noget lignende på markedet, eller at din idé er forbedret eller anderledes nok, kan du gå videre til næste trin.

Tid til at udvikle produktet

Når du har besluttet dig for, at din idé er unik nok, skal du begynde at udvikle den. Du kan enten gøre det selv eller hyre en professionel. Hvis du vælger at gøre det selv, skal du sørge for at du har tid og kompetencerne til at gøre det ordentligt. Hvis du vælger at hyre en professionel, skal du sørge for at finde den rigtige, der har de nødvendige kompetencer og erfaring.

Husk at tage højde for, at det kan være en langvarig proces. Det kan være, at produktet skal have special batterier, som også skal udvikles.

Uanset hvem der udvikler din idé, skal du sikre dig, at der bliver lavet en grundig research og at alt bliver testet igennem. Ingen vil investere i et produkt, der ikke er veludviklet og testet.

Producering

Du kan producere det selv eller finde en producent, der kan gøre det for dig. Hvis du vælger at producere det selv, skal du sørge for at have de nødvendige ressourcer. Hvis du vælger at finde en producent, skal det være en, du kan stole på.