Byg en stærk organisation med smart Business Intelligence

Oplever din virksomhed problemer med sikkerhed eller indsamling af forkert data? 

Med en skræddersyet Business Intelligence løsning i form af Microsoft Power BI kan din virksomhed få samlet afdelingerne på en mere hensigtsmæssig måde. Power BI er et værktøj til at visualisere og strukturere virksomhedsdata på den bedste måde. Microsoft Power BI er en af verdens mest anvendte løsninger for virksomheder. Her er det muligt at indsamle alle de rigtige og værdifulde data korrekt til analyse på kort tid. Det er et brugervenligt system, der sikrer at alle kan manøvrere og arbejde effektivt i data management platformen. 

Microsoft Power BI er din brugervenlige IT security i organisationen 

Her er det muligt at indsamle data fra alle jeres kilder indenfor kort tid. Få adgang til data fra hundreder af understøttede lokale og skybaserede kilder, såsom Dynamics 365, Salesforce, Azure SQL DB, Excel og SharePoint. Sørg for, at det altid er ajour med automatiserede opdateringer. Power BI Desktop giver dig mulighed for at udvikle dyb, handlingsrig indsigt til en bred vifte af scenarier.

Strømlinet IT Support med skræddersyet Business Intelligence  

Virksomheder der forbinder intelligent Power BI direkte til datakilder, såsom applikationer og datafiler, øger chancen for at deres analytiske data miljø ender uden komplikationer. Risikoen og komplikationerne øger muligheden for at skalere forretningen af ​​det analytiske miljø.

Over tid kan det have en stor påvirkning på forretningen, da der sker mindre spildtid og økonomiske fejl ved indsamling af korrekt data.