Power Apps hjælper til at løse manuelle forretningsproblemer

Mange virksomheder bruger meget tid på manuelle processer i organisationen. Med Power Apps kan der oprettes brugervenlige apps til at automatisere forskellige arbejdsområder. Microsoft tilbyder Power Apps som er en værktøjskasse der også er kompatibel på mobilen. Power Apps på mobilen er en genial løsning for medarbejdere, som ikke har mulighed for at tilgå en computer i dagligdagen. Her kan der logges tid og timer i form af en timeseddel og håndtering og visualitet af arbejdsopgaver. Det gør det lettere for organisationen at planlægge og administrere nye opgaver. Det strømliner processerne internt og eksternt i organisationen.  

Samarbejder med leverandører kan automatiseres med PowerApps

Mange organisationer har samarbejder med eksterne virksomheder. For eksempel kan din organisation bruge underleverandører til at vedligeholde motorerne i dine køretøjer. Men uden adgang til de trin, der udføres direkte af disse leverandører i dit ledelsessystem, er det svært at kontrollere deres arbejde og at få en opfølgning i real-time opfølgning. 

Her er der problemer med uvidenhed om den eksterne virksomheds arbejdsgang som kan begrænse handlinger i din egen virksomhed. Det kan være svært at følge med i deres arbejde og bede om justeringer, hvis det er nødvendigt. Dette findes der en løsning på ved implementering af power apps. 

En specialdesignet Power App applikation kan styrke samarbejde med din leverandør

Med Power Apps kan du bygge en applikation, der giver underleverandøren mulighed for at kommunikere direkte om vedligeholdelsen. Gennem en selvbetjeningsportal vil deres medarbejdere nemt kunne indtaste disse oplysninger, som du vil konsultere i din database. Denne simple returnering af væsentlig data giver muligheden for at være meget mere reaktiv i din ledelse.

Power Apps giver dig mulighed for nemt at bygge brugerdefinerede applikationer til et specifikt problem. Du kan bygge en applikation med Power Apps til ethvert specifikt problem, som ikke er dækket af din virksomheds styringsløsning.

Dette er især nyttigt for at forblive reaktiv og optimeret. Selvom det er rigtigt, at der jævnligt kan opstå problemer under udviklingen af ​​din virksomhed, giver Power Apps dig mulighed for hurtigt og nemt at bygge en applikation til at løse dem. Desuden vil de indsamlede data også blive gemt i dit ledelsessystem.