Optimér din bolig på disse måder

Mange huse i de danske villakvarterer er til den ældre side, fordi der blev bygget mange huse i bl.a. 80’erne. Dette betyder altså, at der i dag for husejere kan være relativt mange vedligeholdelsesopgaver, fordi husene har en så lang fortid, at de begynder at have brug for udskiftning af døre osv.

Find en løsning til din forskudte terrasse

Har du enten en gammel terrasse, der er bygget med forskudt plan, eller har du og din evt. partner besluttet at bygge en terrasse med forskudt plan, kan det være, at I får behov for et trappetrin. Det vil gøre det mindre vanskeligt at bevæge sig rundt på terrassen, og det vil samtidig forene de to plateauer på en ikkebemærkelsesværdig måde, men derimod på elegant og stilren vis. Er du interesseret i denne løsning til din terrasse med forskudt plan, så find trappetrin her.

Majoriteten af de omtalte trappetrin er af beton, så hvis din terrasse er af træ eller generelt et andet materiale end beton, er det ikke nødvendigvis den rette løsning. Men trappetrin af beton er også særdeles velegnet til at stille foran din hoveddør for eksempel. Dermed vil du let kunne gå ind ad din dør uden at risikere at falde grundet et for højt trin.

Ønsker du bedre isolering? Tjek vinduernes isolationsevne

Vinduers isolationsevne for mange år siden var ikke den samme som i dag. Der er desuden også mange vinduer, som vil have mistet dele af deres isolationsevner med årene, da de trods alt er lavet af naturlige materialer, der ældes og falmer i funktion med tiden. Bemærker du, at det begynder at blive sværere at beholde den varme, som du betaler penge for, i huset, og at det oftere er koldt, selvom du ikke har temperaturreguleret? Så kan det bl.a. være et tegn på, at tiden snart er inde til at skifte vinduerne.