Få dit eget fritidshus med plads til hele familien

Leder du efter et billigt sommer – eller fritidshus, der kan huse hele familien? Så bør du overveje at få et modulsommerhus. Et modulsommerhus er et præfabrikeret hus. Det vil sige, at huset allerede er tegnet og bygget på forhånd. Et modulsommerhus kan enten bruges som et hyggeligt fritidshus eller som et annex til dit nuværende sommerhus. Hvis du drømmer om at have et sted, hvor du og din familie kan koble af i weekenden, så skal du læse med her. Vi vil fortælle dig lidt mere om fordelene i et modulsommerhus, og hvordan du får sat projektet i gang.

Modulsommerhus er billigere

Det koster at bygge sommerhus. Det kommer vi ikke helt udenom. Det koster desuden også penge at få tegnet et sommerhus, hvor der skal lægges en del timer i at skabe et perfekt konstrueret sommerhus. Et modulsommerhus er billigere, fordi det er prætegnet og præfabrikeret. Du slipper altså for at skulle forholde dig til, hvor store værelserne skal være, og hvordan resten af huset skal indrettes på en plantegning. De fleste modulsommerhuse har plads til omkring 2-8 sovepladser, hvis ikke mere. Du kan vælge hvor stort, du ønsker dit modulhus skal være. Så vil det stemme med det budget, som du kan ligge til sommerhuset.

De er bygget i højt kvalitet

Når du skal købe et modul sommerhus, så skal du kigge efter kvalitet. Du skal vælge et færdigbygget sommerhus, der er bygget på de bedste materialer, så det kan holde hele året rundt. Det er de færreste danskere, der kun bruger deres sommerhus om sommeren. Du vil sikkert gerne kunne bruge dit sommerhus til påske, efterårsferie eller bare i en forlænget weekend. Derfor betyder materialevalget en del. Det skal ligeledes være godt isoleret, så du opnår samme energieffektivitet som i dit helårshus.