Inspiration til badeværelset

Skal du i gang med at renovere badeværelse? Eller er du måske i processen at designe et helt nyt, fra bunden? Lige meget om du skal renovere eller bygge fra bunden – eller om du måske bare er nysgerrig – får du her en smule inspiration til hvordan badeværelset kan udformes, lige fra ideen om et hængetoilet til en dobbelt håndvask.

Hængetoilet

Den første inspirationskilde til badeværelset, er et hængetoilet. For bare år tilbage var det helt klart mere normalt at have gulvstående toiletter på badeværelserne, men i løbet af det sidste stykke tid har hængetoilet vundet indpas. Her er der mulighed for at vælge imellem mange forskellige farver, modeller og materialer, der passer ind i lige den stil, du gerne vil have på badeværelset! Se mere om hængetoilet.

Glasvægge om badet

Den helt klassiske, og nok også den billigste løsning, når det kommer til at skærme badet af fra resten af badeværelset, er at sætte en skinne op i loftet og tilkoble et badeforhæng. Er man dog lidt mere til noget nyt, og har man muligheden for at gøre det, kan man overveje glasvægge omkring badet. Det kan enten være helt normale glasvægge med glasdøre, men det kan også være glas med mønstre i, eller måske endda glassten, for at gøre det hele lidt mere interessant.

Dobbelt håndvask

Er du ene mand om et badeværelse, er dette nok lidt af et overkill, men hvis du derimod bor sammen med en eller flere, kan en dobbelt håndvask totalt være det værd. Hvad end det er fordi du installerer to normale håndvaske ved siden af hinanden, eller sørger for at der kan påsættes to armaturer til samme eller hver deres fordybning, er op til dig. Samlet givet det dog en større frihed til at bruge badeværelset, især hvis der er tale om en hr. og en fru., der skal gøre sig klar sammen!