Hvad du bør tænke på, når du skal bruge en maler

Dette skal du tænke på, når du skal vælge en maler til dit næste projekt.

Skal du selv gå igang eller er en maler vejen frem

Overvejer du, om du selv skal gå i gang med malerarbejdet, eller du skal kontakte en professionel maler? Det sidste giver selvfølgelig det bedste resultat, og det behøver ikke blive så dyrt. Når du får en fast pris fra en maler, så er materialerne normalt inkluderet. Dem skal du jo ud at købe, hvis du gør det selv, og så tager det en masse af din tid. Er du i arbejde, så er din fritid sparsom, og der er rigeligt at se til. Så brug hellere din fritid sammen med dine søde børn eller din familie og venner. Kontakt en professionel maler med erfaring og få et uforpligtende tilbud. De fleste malerfirmaer kommer gerne forbi din bolig eller din virksomhed og kigger på opgaven først. Så kan du samtidig få lidt rådgivning omkring malerarbejdet, så du sikrer dig, at maleren har forstået, hvilket resultat du ønsker dig, så der ikke bliver nogen misforståelser. 

Beskrivelse af din maleropgave

Du har størst mulighed for at blive tilfreds, hvis du på forhånd har gjort dig klart, hvor meget du vil have gjort i stand, og hvornår du ønsker, at arbejdet skal være færdiggjort. Der er jo stor forskel på, om der blot skal males vægge og lofter eller også sættes tapet eller f. eks. filt op. Måske skal der også males træværk som vinduer og døre, som kræver en behandling af træværket, inden der kan males. Alting tager jo tid, så det er vigtigt at gøre klart fra starten.

Farver

Dit ønske til farver skal specificeres, da en farve ikke bare er en farve, der findes mange nuancer. Måske går du op i, at der bliver benyttet miljørigtige materialer. Det skal du selvfølgelig også tale med din maler om, da valg af materialer er en del af tilbudet. Måske er du bekymret for at have håndværkere i din bolig eller din virksomhed af hensyn til risikoen for coronasmitte. Tal med din maler om det. Flere malerfirmaer har nultolerance og sender ikke deres medarbejdere ud til kunderne, hvis de har symptomer, men det kan være rart for dig at få afklaret på forhånd.

Hvilken maler skal du så vælge?

Måske foretrækker du at indhente et par tilbud, men husk, at tilbuddene skal være sammenlignelige, hvorfor det er så vigtigt, at du beskriver opgaven udførligt. Når du vælger, så tænk på, at det ikke altid er det billigste tilbud, som er det bedste. Du vil vel gerne være sikker på kvaliteten af arbejdet, så du bliver tilfreds. Derfor, vælg en maler med lang erfaring og kig gerne på malerfirmaets hjemmeside, hvad andre kunder siger om dem.

Danske Malermestres Garantiordning

Spørg også gerne ind til, om din maler er med i Danske Malermestres Garantiordning. 

Vil du være sikker på kvalitet, overholdelse af tidsfrister og en fair og konkurrencedygtig pris, så kan du med fordel vælge en maler som Maler Malene, hun kan nemlig det hele. De har dygtige, service-mindede malere, som har erfaring med alle typer maleropgaver og kan de nyeste teknikker inden for faget. De påtager sig opgaver i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Malermester Malene Chilgenbach har samtidig kontakt til et gulvfirma og andre håndværkere, så de kan klare hele opgaven for dig, hvis du f. eks.skal have istandsat en hel bolig eller dine virksomhedslokaler. Du behøver således kun have kontakten til din maler for at få ordnet det hele. Med denne maler kan du også være sikker på, at der er ryddet og pænt, når opgaven er færdig, og de sender aldrig medarbejdere ud, som har corona symptomer. 

Held og lykke med dit projekt.