Har du behov for et spejl med lys?

Et spejl på badeværelset, er noget som alle har. Måske er det ikke det man tænker allermest over, fordi det er noget, som bare er der.

Men faktisk så kan det rigtige spejl, give mange gode fordele, hvis man bruger lidt tid på at sætte sig ind i det.

Hos FlotteBade.dk, har vi et stort udvalg af spejle med lys, som du kan få stor gælde af, på lige netop dit badeværelse.

Vi sidder også altid klar til at hjælpe og rådgive dig i dit valg af nyt spejl.

Hvor kan man bruge et spejl med lys?

Et spejl med lys, kan faktisk bruges i andre rum i hjemmet, end blot på badeværelset.

Det kan være smart at have i sin garderobe, hvor en høj model kan være praktisk, så man kan se sig selv i fuld figur, når man prøver tøj. Eller i en entré, hvor man kan bruge spejlet som et stemningsskabende indslag.

Bare det, at der er lys i spejlet, er en smart funktion i sig selv.

På badeværelset, kan der grundlæggende være to formål med et spejl med lys. Det ene formål, er naturligvis at bidrage til at give en ordentlig belysning på badeværelset, så man kan se noget, for eksempel når der skal lægges make-up. Ganske ofte er lige netop lyset på badeværelset, det kraftigste lys man har i hele hjemmet.

Det andet kan være et dekorativt formål, hvor det handler om at skabe stemning ved hjælp af lys. Her kan det være smart med muligheden for at dæmpe lyset, eller ændre lysets varme.

For at kunne give et effektivt lys, skal lyset kastes frem i rummet. Dette findes på spejle med frontlight / lysramme, eller lysfelter, mens et spejl med baclight, mere tjener et dekorativt formål.

Så tænk derfor over om dit spejl, skal kunne bidraget til det ene, eller det andet før du beslutter dig.