Guide: sådan dekorerer du boligen, som er lille

Når man skal dekorere og indrette sin bolig, kan det være rigtigt svært, når der ikke er så meget plads at gøre det på. selvom det er svært, betyder det ikke, at det er umuligt – du kan nemlig stadig gøre det super flot. Læs videre her for at finde ud af hvordan.

Brug væggene til dekoration

Når man ikke har så meget plads i hjemmet, betyder det også, at man ikke kan tilføje alt for meget i de forskellige rum. I hvert fald ikke noget, som tager en masse gulvplads. Når du skal dekorere boligen, kan du derfor overveje at bruge væggenen til dekoration – dette tager nemlig ikke noget gulvplads.

Måske det kunne være en mulighed akustikpaneler, som vil give både god akustik men også en super flot dekoration til væggen? Det kunne også være noget som flotte spejle til væggen, som du fandt. Du kan finde alt dette og meget mere dekoration til væggen ved at klikke her. Det kunne også være nogle flotte plakater, et fint maleri eller lignende, som du tilføjede til væggene.

Små pyntegenstande

Netop fordi at der ikke er så meget gulvplads at tage af, kan det være nødvendigt at tænke lidt i de små, når boligen skal dekoreres. Det kan gøres på flere forskellige måder. Du kan for eksempel inddrage en masse små pyntegenstande, som kan stå rundt omkring. Det kan være alt fra flot keramik til vaser med blomster. Det er kun din fantasi, som sætter grænser, når det kommer til dekoration af din bolig.

Disse kan du sætte på nogle flotte svævehylder, som kan hænges på væggen – dette vil igen gøre, at man ikke bruger noget af den begrænsede gulvplads. På den måde kan du altså indrette og dekorere din bolig, hvis den ikke er særlig stor.