Guide: dekorer hjemmets vægge med disse ting

Hvis man gerne vil dekorere hjemmet med forskellige ting, er det ikke altid lige nemt. Måske du ikke føler, at du har plads til mere, på grund af manglende gulvplads? Så behøver det faktisk ikke stoppe dig. Du kan nemlig dekorere væggene, og på den måde undgå at bruge mere af den begrænsede gulvplads end nødvendigt.

Spejle og billeder

Der er mange ting, som du kan benytte, når du skal dekorere hjemmets vægge. En af dem er spejle. Et spejl er i sig selv simpelt, men det kan være med til at gøre væggen helt vild flot. Disse spejle kan nemlig fås i mange forskellige former, og med en masse forskellige rammer. Find DKs nok største udvalg af spejle online her.

Udover spejle, er der også andet, du kan tilføje som dekoration til væggene. Det kunne være noget som nogle flotte billeder. Det kan både være i form af familiefotografier, som du har indrammet, men også flotte plakater, som kan være med til at give indretningen en masse liv. Find ud af, hvilke billeder du vil have op og hænge, og hæng dem op. Det vil helt sikkert være en flot dekoration til væggene i hjemmet.

Find ekstra plads med svævehylder

Hvis du føler, at du mangler at sted til små nipsting og eventuelt små indrammede fotografier, kan løsningen for dig være nogle super flotte svævehylder. Disse vil nemlig ikke kun pynte væggen, men også give dig ekstra plads til forskellige små ting, som vil pynte i boligen.

Udover fotografier kan du også sætte små blomstervaser og lignende genstande på disse svævehylder. Det vil helt sikkert blive rigtigt flot, og være med til at gøre indretningen i hjemmet endnu bedre, end den var før. Dette er altså alt sammen ting, som du kan dekorere hjemmets vægge med.