Giv en sjov og humoristisk gave med en vejrsten

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det får en masse danskere til at stresse rundt. Der er masse af praktiske ting, der skal ordnes inden juleaften, og det kan let gå hen og blive en uoverskuelig proces at nå det hele.

Et af disse gøremål er at købe julegaver. Det evige dilemma med at give noget personligt opstår hvert eneste år. Men har du nogensinde givet en vejrsten i julegave? Hvis ikke så bør du kraftigt overveje muligheden i år.

Hvad er en vejrsten?

Det er fuldt forståeligt, hvis du på stående fod ikke lige ved, hvad en vejrsten er. En vejrsten er en slags dekorationsgenstand til en have. Det er en sten, som kan se ud på mange forskellige måder. Fælles for de forskellige typer vejrsten er dog, at de ofte har et humoristisk element med sig. På den måde kan du tage udgangspunkt i den person, som du gerne vil give en vejrsten. Du kan finde ud af, hvad vedkommende synes er sjovt og dermed købe en vejrsten efter det.

Hvilke typer vejrsten er der?

Som sagt er der rigtig mange forskellige typer vejrsten. En af de populære vejrsten er den klassiske, som ”hjælper” med at forstå vejret. Her har du en sten, hvor der så står nogle forskellige instruktioner på den. Hvis stenen er våd, så forudser stenen altså, at det er en regnvejr. Er stenen tør, så er det tørvejr. Er stenen varm, så er det solskinsvejr. Er stenen hvid, så er det snevejr. Og sidst men ikke mindst: Hvis stenen er væk, så er det tåget.

Der findes også andre typer vejrsten, som er humoristiske på en anden måde. Du kan eksempelvis også få en, der forudser konens humør. Du kan også få én, som er mere henvendt til golfspillere, hvor det er en golfkugle, der tages udgangspunkt i.