Går du også med tankerne om at indrette dit hjem anderledes?

Når det kommer til indretningen af ens hjem kan det være svært at finde ud af, hvor man skal hente inspiration. Der kan være utrolig mange valg, der skal tages i forbindelse med indretningen af ens hjem, uanset om det er et ældre hus, nybyg eller hvis man blot ønsker der skal ske lidt forandring.

En nem og simpel vej til forandring der fryder

Hvis man ikke er ude i det helt store renoveringsprojekt, kan man også gøre det meget let og simpelt for sig selv. Der er flere muligheder for at ændre på ens stil og indretning, uden at det sviner for meget. Man kan trække i malertrøjen og give én eller to vægge i rummet en bestemt farve. Det får med det samme rummet til at virke mindre, og dermed mere hyggeligt at være i. Her vil det gode valg også være at vælge et flot tæppe på gulvet, som passer til farven på væggen. Tæpper på gulvet gør meget ved både akustikken og stemningen. Der er et meget stort udvalg af tæpper i forskellige farver, mønstre og størrelser online på Kilands tæpper. Her kan du nemt finde lige det tæppe som du synes passer ind i din indretning.

Tæppe er det gode valg i alle husets rum

Hvis man ønsker den varme og hyggelige stemning i flere af husets rum, kan det være en god mulighed med gulvtæpper. Mange har gulvtæpper i soveværelset, så man har noget blødt og lunt at træde ud på, når man står op om morgenen. Det er også fint et gulvtæppe til børneværelset, da det inviterer til leg og kreativitet på gulvet. Et dejligt gulvtæppe pynter altså både i køkkenet, ved spisebordet, i stuen, i din entré og på kontoret. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for hvor gulvtæppet ikke hører hjemme.

Øverst på formularen

Nederst på formularen