Et solidt og holdbart gulv til erhverv

Mange lagerhaller er dagligt udsat for, at diverse tunge maskiner suser hen over gulvene. Dette kan være utrolig opslidende for ethvert gulv, og leder tit til en hurtig udskiftning af gulve grundet slid. Dette behøver dog ikke være tilfældet. Hvis du står som lagerejer, kigger på dine gulve og tænker, om ikke det snart er tid til nogle nye, da bør du overveje at udstyre dit lager med nogle slidstærke gulve, som kan holde til den daglige drift.

Et lagergulv, som også kan bruges i det private hjem

En type gulve, som egner sig utrolig godt i industrien og på lagere, er epoxygulve. Ingen har sagt, at lagergulve behøver at være grimme og kedelige. Med et epoxygulv får du derfor ikke blot et utrolig holdbart gulv, men samtidig også et flot gulv, som mange endda vælger at hive ind i private hjem, grundet dets flotte og anderledes udseende. Dette gør det dog ikke mindre funktionelt som lagergulv. Bare fordi det er flot, kan det stadig holde til lidt af hvert. Du skal altså ikke lade dig narre af dets flotte ydre, når du overvejer et epoxygulv. Det kan meget mere end blot se smart ud.

Stærkere end beton

Når vi snakker epoxygulv og brugen i private hjem, er dette selvfølgelig en bestemt type af disse. Når det bruges i privaten, er gulvet oftere blødere, end dem som forhandles til erhverv. I erhvervet skal gulvet kunne tåle meget mere, da der dagligt kan køre maskiner og være anden trafik i gangene, som virkelig sætter gulvets kapacitet på prøve. Sammenligner vi epoxygulvet med f.eks. et betongulv, er dette tre gange så stærkt. Dette gør det altså til en eminent løsning, når der skal vælges gulv til lageret. Det er ligeledes nemt at holde rent, hvilket også er vigtigt, da der hurtigt kan samle sig en masse snavs på et lagergulv.