Vil I også gerne sikkert igennem byggeriet?

Byggeprojekter byder på et væld af udfordringer, der skal løses, og en masse teknikaliteter, der gerne skal være i orden. Står I og skal opføre en bygning, et hus eller noget tredje, kan I drage fordel af at samarbejde med virksomheder, der kan yde den nødvendige service for, at I kan være trygge ved jeres byggeri.

Leder I efter nogen, der kan levere materialer til forskalling og understøtning? Så læs med her.

Det skal være sikkert at bygge

Når der bygges og støbes med beton i stor skala, kræver det den korrekte forskalling og understøtning. Hos brunsgaard herning får I hjælp til netop dette. Der er ganske meget, der skal sørges for på en byggeplads. Brunsgaard kan også sørge for bl.a. stilladser og andet sikkerhedsmateriel, som I får brug for under byggeriet.

Når man står med et nyt byggeprojekt, står man ofte med noget, der kræver unikke løsninger. Sørg derfor for at være i god dialog med jeres samarbejdspartnere. Et sted som Brunsgaard kan man udleje et væld af materialer, og her handler det om at udvikle innovative løsninger til netop jeres byggeprojekt.

Hvor højt skal I op?

Når man bygger større bygninger eller broer, kan menneskets beskedne højde godt begrænse, hvad det ene mand kan udrette. I får med størst sandsynlighed brug for kraner eller lifte, så arbejder kan fortsætte over to meter oppe i luften. Har I brug for at få materialer op på anden eller tredje etage? Så skal I have anskaffet en teleskoplæsser. I vil også kunne leje stilladser.

Ligeledes har arbejderne også krav på fornødne faciliteter. I kan leje toilet- og kontor- og spisevogne hos Brunsgaard. Ligeledes kan en badmobil være relevant for jeres ansatte. Uanset behov er der altså råd for det.

Et velfungerende byggeri skal gerne være understøttede af gode samarbejdspartnere, så byggeriet kan forløbe som det skal.