Hvad er elektronisk adgangskontrol?

Elektronisk adgangskontrol er et låsesystem, som primært henvender sig til virksomheder og offentlige institutioner. Elektronisk adgangskontrol er et yderst sikkert, fleksibelt og smart låsesystem, som giver dig en masse muligheder, som et traditionelt mekanisk låsesystem ikke gør. De fordele vil vi se nærmere på her.

Giver dig fuld kontrol

Noget af det mest smarte ved elektronisk adgangskontrol er, at du får fuld kontrol over hvem der har hvilke adgange til hvilke døre, og kan styre præcis hvem der kan bevæge sig hvor i din virksomhed. Du kan nemt og hurtigt tildele og fjerne rettigheder eller slette et kort, hvis det er blevet stjålet eller tabt. Har du brug for at tildele en person midlertidig adgang til din ejendom, fx en håndværker, kan du nemt gøre det og fjerne adgangen igen, når arbejdet er udført.

Med elektronisk adgangskontrol får du med andre ord et yderst smart og fleksibelt system.

Sikkerhed og tryghed for dig dine ansatte

Elektronisk adgangskontrol giver øget sikkerhed og tryghed for både dig og dine ansatte, da uvedkommende ikke kan få adgang til bygningen. Skulle du eller en af dine ansatte miste sin nøgle, behøver du ikke udskifte alle låse, men kan i stedet blot deaktivere den pågældende nøgle.

Opstår der brand i bygningen, kan du desuden hurtigt nedlukke bestemte områder, så man ikke kan komme ind i områder eller rum, hvor der er brand.

Hvem kan få elektronisk adgangskontrol?

Alle kan få elektronisk adgangskontrol i deres ejendom, hvis de ønsker det. Det gælder både private, erhverv og offentlige bygninger. Man kan også sagtens få elektronisk adgangskontrol, selvom man allerede har et mekanisk låsesystem. Mange vælger faktisk at supplere deres nuværende mekaniske låsesystem med et elektronisk, for at øge sikkerheden. Derved får du mulighed for at kombinere begge systemers egenskaber og fordele, og får på den måde det bedste fra begge verdener og den mest optimale sikkerhed.