Opdag de mange muligheder med LED strips

LED strips giver dig et hav af forskellige belysning muligheder i indretningen, og i det moderne hjem bliver de smarte LED strips kun mere og mere populære. Fordelen er, at de er enormt fleksible, og det er stort set kun fantasien der sætter grænser, hvor de kan anvendes. Med LED strips kan du få lys på steder, som du aldrig havde troet var muligt, og derudover fylder de ingenting, så du sparer en masse plads i forhold til traditionelle lamper.

LED strips når pladsen er trang

En af de største fordele ved LED strips, er at de kan monteres steder, hvor andre lamper ikke ville kunne være. Det kan eksempelvis være under køkkenskabene, trange steder i loftet, under trappetrin og i skabet. Med de populære strips får du også en lang holdbarhed, og du skal ikke bekymre dig om hvor længe de holder. LED har en lang brændetid og vil derfor holde i mange år. Faktisk er det den langt bedste og mest energibesparende lyskilde. 

Skab stemning på terrassen med LED strips

Der findes også LED strips, der kan bruges udendørs og er lavet til at modstå regn, sne og sol. Mangler du den helt rigtige belysning på terrassen er det derfor en oplagt mulighed for at sætte et personligt præg på belysningen. Brug eksempelvis de smarte strips i kanten af havemøblerne og under udhænget, så lyset kommer fra forskellige retninger. 

Brug LED strips til dekorative formål

Fordi LED strips er så fleksible, bruges de også tit som dekoration belysning. Nolge LED strips kan skifte farve, og er derfor et festligt indslag til arrangementer, hvor du helt selv kan vælge hvilken farve lys der skal præge boligen. LED strips kan også placeres sjove og anderledes steder som bag ved fjernsynet, rundt i sengerammen eller i akustik paneller. 

Føler du dig begrænset i udvalget af lamper, kan LED strips være et oplagt valg til dig med mange ideer.