De bedste arbejdsstrømper til håndværkeren

Der er 3 kvaliteter du skal kigge efter i et par gode arbejdssokker; absorberingsevne, slidstyrke og komfort. Du vil have et par slidstærke arbejdsstrømper, så du ikke behøver købe nye sokker konstant – men samtidig bløde og behagelige at have på. Det er vigtigt, at strømperne kan lede fugten væk fra dine fødder, når du skal have arbejdssko på en hel dag.

Gå efter naturlige materialer

Som tommelfingerregel bør du undgå strømper af kunststof, når du skal ud og købe gode arbejdssokker. I stedet bør du gå efter naturlige materialer som uld, bomuld og bambus. Naturmaterialer virker mere fugtabsorberende en kunstmaterialer, der kun kan sammenlignes med plastik.

Arbejdssokker i uld

Mange tror fejlagtigt, at uldsokker bare er varme, men det passer faktisk ikke. Uld er et naturmateriale med hule fibre, der virker isolerende – det kan altså både holde dine fødder kølige om sommeren og varme om vinteren.

De bedste arbejdsstrømper i det blødeste bambus

Bambus strømper er et godt valg til håndværkeren, fordi de netop er både utroligt holdbare og enormt komfortable. De har en bedre absorberingsevne end sokker af bomuld, og samtidig vil bambussokker holde både farve, form og elasticitet meget længere.

Selv på lange, hårde, varme dage vil du have behageligt tempererede fødder, fordi bambusfibrene kan varmeregulere på grund af deres fugtabsorberende egenskaber, der samtidig forhindrer svedige, klamme og fugtige tæer. En anden fordel er bambussokkernes antibakterielle kvaliteter, som forhindrer den ildelugtende bakterievækst, der er skyld i sure tæer.

Vælg den rigtige strømpe til formålet

Der findes selvfølgelig også gode strømper til kvinder, uanset, om du leder efter arbejdsstrømper, bomuld, bambus, uld, nylon, strømpebukser eller noget helt syvende. Det vigtige at huske er, at forskellige sokker kan tjene forskellige formål. Der er ikke noget galt i at have mange forskellige sokker at vælge imellem. Strømperne passer til forskellige sko, årstider, lejligheder og outfits.