Et afbræk fra hverdagen med toiletbesøg
Vi bruger ufattelig mange timer i løbet af året på badeværelset og toilettet. Vi bruger denne tid til at holde en lille pause fra hverdagens stress og jag. En tid hvor vi er helt alene, og ikke bliver forstyrret.

Derfor er det også vigtigt, at man har de rigtige rammer omkring sig. Noget af det vigtigste er toiletpapiret, som skal og bør være af god kvalitet.

Gå aldrig ned på toiletpapir
Intet mindre end 2-lag. Dette har du formentlig hørt en enkelt gang eller før. Toiletpapiret er noget, som vi bruger flere gange dagligt – og her skal kvaliteten gerne være i top.

Lambi toiletpapir er blødt og lækkert luksuspapir. Du finder det både i 2- og 3-lags til både privaten og arbejdspladsen. Med Lambi toiletpapir på rullen vil du altid have tilfredse gæster og medarbejdere. Mange forbinder blødt toiletpapir, som en ekstra luksus i hverdagen.

Folk stormede afsted til supermarkederne til hylderne med toiletpapir, da corona brød ud tilbage i marts 2020. Men hvorfor lige hamstre toiletpapir, som der bliver produceret uanede af mængder af? Den korte og nemme forklaring er at toiletpapir er en uundværlig ting i vores hjem og på arbejdet. Hvis vi slipper op, vil panikken hurtig melde sig.

Fun facts om toiletpapiret

  • I gennemsnittet bruger danskeren 100 ruller toiletpapir om året. Derfor kan det altså godt betale sig at købe et stort parti hjem online, da det er et produkt som altid kan bruges og aldrig bliver for gammelt.

  • Den evige diskussion er – hvilken vej skal toiletpapiret vende? Skal toiletpapirets frie ende enten hænge udad eller indad? I 1891 tog Seth Wheeler patent på toiletrullen. En patenttegning, som rent faktisk viser, at han havde forestillet sig, at toiletpapiret skal vende udad.

  • Toiletpapiret har eksisteret i utrolig mange år. Før i tiden brugte man uld, svampe eller græs – men i 1800-tallet begyndte de første fabrikker at producere det første toiletpapir.